afgelopen week op Peggy’s Pastime …

Hallo iedereen,

Alles ok ? Hebben jullie een leuke week achter de rug ?

Ik mag in ieder geval niet klagen.  Afgelopen woensdag had ik mijn jaarlijks evaluatiegesprek op het werk.  Dat is toch altijd een beetje spannend hé ? Maar, alles was ok, meer dan ok zelfs.  En dat ene werkpuntje, dat gebrek zelfvertrouwen … Tja, ik ben me daar zeker van bewust.  En het is niet dat ik daar niet aan wil werken, het lukt me gewoon niet zo goed om dat op te bouwen.

Gelukkig kan ik hier vol zelfvertrouwen wel weer wat lekkere recepten en mooie foto’s delen ;-).

BLOG

Ik maakte een lekkere pasta, mijn vegetarische versie van een niet-vegetarisch recept

pasta met kikkererwten en puntpaprika in harissa – tomatensaus

 

 

 

 

 

 

 

Verder maakte ik deze heerlijke puree nog eens klaar

bloemkoolpuree met rucola – hazelnotencrunch en scampi

 

 

 

 

 

en dit super lekkere gerecht met pompoen

pompoenpuree met linzen en kip

 

 

 

 

 

 

 

INSTAGRAM

Ik deelde nog een paar foto’s die ik in Gent nam :

 

 

 

 

 

 

 

Verder werd ik ook uitgekozen om mee te doen aan een Facebook challenge, waarvan ik de foto’s ook deelde op Instagram.  Die challenge bestaat eruit om 7 dagen een zwart – wit foto te posten die iets vertelt over je leven.  Er mogen echter geen mensen op staan én je mag er verder geen commentaar bij leveren.  Op Facebook hou ik mij daar aan, op Instagram (en nu ook hier) vertel ik wat meer over elke foto.

De eerste foto ging over mijn passie voor (lekker) eten.  Ik koos daarvoor deze foto, die ik wel altijd leuk heb gevonden.  Bovendien ben ik best wel verzot op eieren ;-).

 

 

 

 

 

 

 

De 2de dag deelde ik deze zalige foto van ons Frisky.  Het is echt een lucky shot, maar ik ben er verzot op, op deze foto.  Het vertelt ook over het feit dat ik verzot ben op katten, dat ik een beetje een crazy cat lady ben.

 

 

 

 

 

De 3de dag liet ik één van mijn favoriete plekken zien, de zee, het strand, de duinen van het Nederlands Zeeland.  Véél mooier dan onze Belgische kust, rustiger, meer natuur, en geen aartslelijke hoge flatgebouwen overal.  Voor mij is dat echt een plek om te genieten, om tot rust te komen.  Deze foto hangt trouwens in kleur in de living.

 

 

 

 

De rest van de challenge is voor volgende week.

Last but not least, stelde ik onze nieuwe kroost nog eens voor

Manon

 

 

 

 

 

 

Matou

 

 

 

 

 

 

Zo, dat was het voor deze week.

Maak er een leuke week van en tot de volgende !

Groetjes,

Peggy

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.