afgelopen week op Peggy’s Pastime

Hallo iedereen,

Alles OK ?

Ik was jullie bijna vergeten, erg hé ? ’t Is te zeggen, het weekend is weer zo voorbij gevlogen dat het bijna niet te geloven is dat het weeral zondagavond is.  De meesten onder jullie zullen dit waarschijnlijk pas maandag lezen want nu (rond 8u ’s avonds is dat, op een koude, natte, stormachtige zondagavond) zullen jullie wel onder een knus, warm fleece dekentje in de zetel liggen, aan het kijken naar een leuke film, aan het lezen in een boek, of zo.  Maar jullie zullen geen mails meer aan het lezen zijn denk ik.

Ik kom ook net tot de conclusie dat niet alleen het weekend maar ook de week voorbij gevlogen is ! Ik heb immers niets nieuw gepost deze week, ook al lijkt het nog maar van eergisteren geleden dat ik mijn lekkere wortelen – rode bieten curry heb gedeeld met jullie.  Maar de bewijzen zijn er dat dat al langer geleden is, aangezien dit recept op het vorige weekoverzicht stond.

Er komen dus enkel wat “oudjes” aan bod …

BLOG

Deze pannenkoek heeft weeral gesmaakt …

erwtjespannenkoeken met courgette

 

 

 

 

 

 

 

En dit wordt hier stilletjesaan een klassieker in huis (zowel de versie met gehakt als de vegetarische versie) …

oosterse spaghetti bolognese

 

 

 

 

 

 

 

INSTAGRAM

Ik deelde deze foto voor de Facebook challenge, dag 6 … En dag 7 ben ik ook vergeten bedenk ik net ! Man, man, sinds die 4 er voor staat … ;-).

 

 

 

 

Ik nam deze foto aan het 911 memorial, een plek die enorm veel indruk gemaakt heeft op mij.  Het is een fantastisch mooie plek maar eigenlijk had ze er gewoon nooit mogen zijn … Op deze foto zien jullie hoe er bij bepaalde namen een roos staat.  Dit betekent dat die persoon die dag jarig zou zijn geweest.  Al die namen staan gebeiteld rondom de vijvers die nu liggen waar vroeger de torens stonden.

New York is voor mij dé city trip.  Ik ben echt verliefd geworden op die stad.  Met veel heimwee denk ik nog vaak terug aan onze dagen daar, en aan hoe we genoten hebben.

Op Instagram was dit het ook zowat.  Eigenlijk was ik gewoon lui precies vorige week !

Ik ga jullie dus nu al laten.  Maak er een leuke week van en tot volgend weekend !

Groetjes,

Peggy

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.