nieuw recept op de blog

Hallo iedereen,

Alles ok met jullie ?

Tja, jullie zullen het ondertussen wel al doorhebben, ik ben niet goed met vaste planningen en schema’s en dergelijke.  Een weekoverzicht, een maandoverzicht, dat is niets voor mij.  Ik blog graag maar zonder verplichtingen, zonder te “moeten”.  Soms zijn er periodes dat het wat minder gaat, dat ik moeilijk uit mijn woorden kom, dat mijn foto’s enkel goed zijn voor de prullenbak van mijn computer, dat er gewoon andere prioriteiten / bezigheden zijn in mijn leven.  Januari en februari, dat was zo’n periode.

Zondag heb ik na lang nog eens een recept gepost.  En besloot ik ook om komaf te maken met dat week- en / of maandoverzicht, dat is toch hopeloos.  Vanaf nu stuur ik jullie gewoon een berichtje wanneer er een nieuwe blogpost is.

Voor wie nu denkt “oh nee, ik heb geen Instagram, dan zie ik de foto’s die daar gepost worden niet meer”, geen nood.  Ik zal hier af en toe ook een Instagram update geven, waarin jullie dan alle foto’s zullen zien die gedurende de laatste weken werden gepost.

Er zal ook een aparte pagina komen met leuke adressen, om te gaan eten, drinken, shoppen, …

Dus, hier gaan we dan, het eerste berichtje over een nieuwe blogpost, een soepje van komkommer en komijn :

komkommer – komijn soep

Klik hierboven gauw door en laat het smaken 😉 !

Als je deze blogpost eventueel zou delen op Facebook, tag de blog dan gerust.  het is altijd leuk om te zien wie “fan” is ;-).

Groetjes,

Peggy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.