Fotografie : Kalmthoutse heide

De Kalmthoutse Heide, een prachtig stuk natuur in België, waar je volledig tot rust komt en je de dagelijkse stress even achter je kan laten.

Het is ondertussen zo’n 6 jaar geleden dat we er de laatste keer gaan wandelen zijn.  Als ik nu deze foto’s zie, zou ik zo mijn wandelschoenen aantrekken en naar daar rijden.

Voor natuurliefhebbers en natuurfotografen is dit een paradijs.  Ik weet nog goed dat ik geen 10 meter kon wandelen zonder al 5 keer te hebben willen stoppen voor een foto ! Aangezien ik niet alleen was heb ik dat natuurlijk niet gedaan, kwestie van het nog wat aangenaam te houden voor mijn toch al zeer geduldige partner op zulke momenten.

Ik zou hier nu een reeks feiten en gegevens kunnen opsommen over de Kalmthoutse Heide maar ik ga dat niet doen.  Ik ga jullie gewoon laten genieten van de foto’s van dit prachtige, soms wat onaards aandoende, stukje natuur !

 

 

2 gedachten over “Fotografie : Kalmthoutse heide

  1. Ik ben afkomstig van Kalmthout, maar ben eigenlijk meer van de Heide gaan houden toen ik er niet meer woonde. Ik wandel er heel graag, al is het intussen weer bijna een jaar geleden, vermoed ik. Binnenkort wil ik nog een keer gaan! Dank voor de mooie foto’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.