Naar de inhoud springen
Peggy’s Pastime
pastime, an activity which occupies one’s spare time pleasantly
Menu
Home
Wie is Peggy ?
Recepten
Fotografie
Uit eten …
Persoonlijke verhalen
Contact / volgen
Facebook
Instagram
Pinterest
Flickr
room
lavendel – witte chocolade panna cotta
pasta met zoete aardappelpuree, gorgonzola en salie
gebakken bloemkool met broccoli – saliesaus
chocomousse, stijl Jeroen Meus
limoen – dille roomijs
rijstpap
roomijs van zwarte sesamzaadjes
roerbak van broccoli, zwarte bonen en scampi’s
oosterse puree met gewokte Chinese kool
basilicum – parmezaan panna cotta, Italiaanse bergham en gemarineerde pijnboompitten
bulgur met bloemkoolcrème en gebakken bloemkool met gember en dragon
kip en scampi’s met pastis en saffraanroom
vlierbloesemijs met hazelnoten en pure chocolade
panna cotta van vlierbloesem
aardappelpuree met waterkers en rookworst
tagliatelle met limoen – gemberroomsaus, pijnboompitten en rucola
pasta met kikkererwten, chorizo, knoflook en rucola room
veldsla puree met scampi’s in appel – vadouvan saus
pasta met champignons – broccoli saus en kruidenpanko
Irish cream & chocolate cheese cake
Portfolio navigation
Vorige